Hvad kan vi gøre for dig?

På siderne her finder du alle nødvendige oplysninger om annoncering, uanset hvilket medie eller hvilken kombination af medier du måtte foretrække.


Vi sidder klar til at rådgive dig om, hvordan du bedst muligt optimerer dit markedsføringsbudget eller får dit budskab formidlet.


Ring til os eller kig forbi annoncecentret i mediehuset for en snak om mulighederne.Som salgs- og markedsføringskonsulenter hos Mediehuset Midtjyllands Avis har vi den store fornøjelse at hjælpe mange mennesker med at ”blinke” på en god måde – ikke bare til en pige – men til store dele af den lokale befolkning.


Det er da lidt fascinerende at tænke på, at hver gang man for en virksomhed laver en annonce til avisen eller et radiospot til radioerne, så bringer man virksomheden i kontakt med helt op til 72.000 mennesker. Det bli’r man faktisk lidt ydmyg over og man gør sig stor umage for, at en virksomhed kommer til ”at blinke” på den helt rigtige måde. For det er selvfølgelig klart, at der er forskel på om det er en tøjbutik, der ”blinker gode tilbud” – eller en fabrik, der ”blinker efter nye medarbejdere” – eller måske en kirke, som ”blinker til foredrag og eftertanke”.


Og det er lige spændende hver gang – at ping-ponge med en kunde - og finde ud af, hvilke budskaber vi sammen skal ”blinke” i avisen, i radioen eller på nettet. Om det skal være mange små flirtende øjeblikke eller ét enkelt stort forførende øjeblik. Om vi skal gøre det med humor eller løfte øjenbrynet alvorsfuldt. Eller måske svinge med arme og ben og ”blinke” en hel avis eller en brochure…


Uanset om dit markedsføringsbudget er lille eller stort, så er vi rustet til at sammensætte den bedst mulige og mest effektive løsning til dig.


Cross marketing


Anvendelse af mere end ét medie i en kampagne, giver en formidabel virkning og effekt og giver en række fordele:

  • Opnå synergieffekt (virkningen forstærkes, flere sanser påvirkes)
  • Nettodækningen øges
  • Mange gentagelser – hele tiden være synlig – øger kendskabet til dit navn
  • Kontinuitet er af afgørende vigtighed for at være ’top of mind’ i kundernes bevidsthed
  • Kombination af alle medier gør det muligt at reagere øjeblikkeligt med et nyt budskab, hvis markedssituationen ændrer sig, fx vejret, konkurrenter, et fordelagtigt indkøb o.l.
  • Udnyttelse af de enkelte mediers kommunikative egenskaber

Se hele prislister her:

Prisliste 2022

Prisliste 2023