Ny personalechef ansat i Silkeborg Kommune

51-årige Kirsten Mørch Hansen kommer fra en stilling i Varde Kommune. Hun afløser Frank Høy, der går på pension efter næsten 30 år på posten

21. april 2021, 19.45

Kirsten Mørch Hansen har mere end 20 års erfaring med personaleudvikling.

SILKEBORG Silkeborg Kommune oplyser, at økonomi- og erhvervsudvalget har godkendt ansættelsen af Kirsten Mørch Hansen som ny personalechef i Silkeborg Kommune.

Hun afløser Frank Høy, der fylder 70 år i november. Han har i næsten 30 år været personalechef, og går på pension med udgangen af maj.

Kirsten Mørch Hansen er uddannet cand.phil. i kommunikation fra Aalborg Universitet. Hun har de seneste seks år været personalechef i Varde Kommune, og har mere end 20 års erfaring med personaleudvikling, lederudvikling og HR. Kirsten Mørch Hansen er desuden formand for Foreningen af Offentlige HR-chefer i Danmark.

- Vi får en stærk personalechef med stor ledelseserfaring, engagement i personale- og lederudvikling, og med udsyn og et ønske om at påvirke både de offentlige overenskomster og udviklingsdagsordenen på HR-området. Vi glæder os til at byde Kirsten Mørch Hansen velkommen i Silkeborg Kommune, siger kommunaldirektør Lone Lyrskov.

Kirsten Mørch Hansen er 51 år, opvokset i Nordjylland og bor i dag i Varde med sin mand og to børn på 11 og 15 år. Hun forventer at flytte til Silkeborg med familien i den nærmeste fremtid. Hun tiltræder 1. juni.

- Jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet i Silkeborg Kommune og være med til at præge udviklingen i en stor vækstkommune, siger Kirsten Mørch Hansen.

Indlæser debat...