Politiet opfordrer folk til at holde øje med stor Audi

1. oktober 2019, 15.57

En politipatrulje tjekkede den sorte Audi i nat uden at finde noget ulovligt - men mistanken er der.

HAMMEL Hvis man ser en fremmed Audi A6 limousine med tonede ruder trille rundt i sit boligkvarter, så kan det være fornuftigt at give politiet en melding.

Det mener Østjyllands Politi - selv om der ikke er konkret mistanke til, at mændene i bilen har tyve-hensigter.

Politiet fik anmeldelse om den mistænkelige bil fra en Hammelborger, der mandag aften så den køre langsomt rundt i det lukkede boligkvarter Solbakken i Hammel. Han kontaktede de to mænd i bilen, og den ene sagde på engelsk, at deres gps var i stykker og at de ledte efter et bilværksted. Tiden og stedet taget i betragtning valtte manden at ringe til politiet om det mistænkelige forhold.

Patruljerne i området blev bedt om at kigge efter bilen, og klokken 1.05 tirsdag morgen så en patrulje bilen på en rasteplads på Randersvej. I bilen lå tre personer og sov. Betjentene kiggede bilen igennem og talte med mændene, men der blev ikke fundet noget ulovligt. Registreringsnummeret og mændenes data blev dog lagt i systemet, da betjentene også syntes, at mændene virkede mistænkelige.

Østjyllands Politi opfordrer derfor borgerne til holde øje med deres bil - en Audi A6 limousine med tonede ruder. Hvis man ser den køre rundt i nabolaget, så kontakt politiet, lyder opfordringen.

sinn