Fra mobning i Norge til ungdomsliv i Ikast: Silje Wolf har startet et nyt liv

Silje Wolf har forladt et liv med mobning i Norge for en ny begyndelse i Ikast. Hun føler sig fri i byen

Udgivet:17. november 2018, 05.53

Læsetid:4 minutter

Ikast - Jeg er glad for at være i Ikast. Nu er jeg mere fri.

Der er kommet en ny ulv på heden. Silje Wolf har efter 15 år i norske Stavanger rykket sit liv til Ikast. I august flyttede hun ind i sin nye lejlighed i Grønnegade centralt i Ikast. Som ny og ung i byen begyndte hun at undre sig over, hvor søren man egentlig tager hen, hvis man gerne vil finde byens ungdomsliv.

Derfor skrev Silje Wolf, der stadig bruger en del karakteristiske norske vendinger, en helt åben besked på det sociale medie Facebook.

- Jeg skrev et indslag henvendt til unge i Ikast, hvor jeg spurgte drenge og piger fra 16 år og opefter, om hvad man kunne finde på i Ikast, og om der var nogle, der havde lyst til måske at treffes, forklarer hun.

Opslaget fik ganske meget respons med mange kommentarer og tilkendegivelser. Bare ikke fra så mange unge.

- Der var en ældre mand der skrev, han synes det lød hyggeligt, men at han måske ikke lige passede ind. Så var der et par stykker, der foreslog Hjertet som et mødested, og der var mange andre gode tips og råd, siger Silje Wolf.

Men opslaget bar frugt. Silje Wolf har fået en ny veninde i Bording. Pigen, der er »sød og fra Ikast oprindeligt«, kontaktede Silje Wolf efter at have set hendes appel, og ideen er nu, at de to 19-årige piger skal ses engang i næste måned.

Initiativ mod ensomhed...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her