Stop salget af Oustruplund

18. februar 2021, 11.41

MULIGHEDER Det siddende byråd i Silkeborg Kommune skubber en kæmpe regning foran sig. En regning for massive investeringer i nye skoler og daginstitutioner. En naturlig følge af det planløse boligbyggeboom og ensidig fokus på at tiltrække nye indbyggere til Silkeborg, som det nuværende byråd har ansvaret for.

Når jeg så kan læse, at Silkeborg Kommune har sat Oustruplund til salg, så ryster jeg på hovedet ... Oustruplund rummer uanede muligheder, som skole, ude/skovbørnehave, skoleaflastning

Hans Rytter

Når jeg så kan læse, at Silkeborg Kommune har sat Oustruplund til salg, så ryster jeg på hovedet. Til dem, som ikke ved det, så er Oustruplund en større institution/skole, som ligger på Oustrupvej 14, tæt på Kjellerup i naturskønne omgivelser. Oustruplund rummer uanede muligheder, som skole, ude/skovbørnehave, skoleaflastning. Listen er lang, men det kræver visioner, som rækker længere end en byrådsperiode. Oustruplund er fuglen i hånden, der som bekendt ofte er bedre end de ti fugle på taget.

Læs også
20 forskellige bud på at købe Oustruplund
+Abonnement

Jeg vil foreslå, at byrådet tager en tur til Oustruplund. Jeg er sikker på, at Erling Prang gerne giver en rundvisning. Så vil I samtidigt opdage, at Silkeborg Kommune faktisk fortsætter nord for motorvejen.

Så kære byrødder, stem nej til salget af Oustruplund.