Superligatræners søn bytter SIF ud med OB

Udgivet:23. juni 2022, 08.23

Læsetid:1 minut

Julius Berthel Askou. Foto: OB

Fodbold Silkeborg IF har sagt farvel til en af spillerne fra det U17-hold, der i den forgangne sæson blev nummer seks i den landsdækkende liga.

16-årige Julius Berthel Askou, der er søn af AC Horsens' cheftræner og tidligere SIF-spiller, Jens Berthel Askou, skifter nemlig til OB, som han har tegnet en toårig kontrakt med.

- Julius er en rigtig forsvarsspiller. Han elsker at forsvare, men samtidig har han også en rigtig god pasningsfod. Han kommer fra en god klub, hvor han har gennemgået en flot udvikling, og vi håber på, at vi kan udvikle på ham de næste par sæsoner, så han kan tage det næste step, siger akademichef i OB, Tonny Hermansen, til klubbens hjemmeside.

- Det er dejligt, han vælger at spille videre i OB, fordi det betyder, at han kunne se sig tage det næste step ud fra den måde, vi arbejder på. Vi havde en snak med ham om, hvordan vores setup var, og det er det, han synes, var interessant. Vi håber, at vi kan hjælpe ham med at blive en endnu stærkere forsvarsspiller, end han er i dag, fortsætter han.

Julius Berthel Askou flytter til Odense, hvor han skal færdiggøre sin uddannelse på Tornbjerg Gymnasium. Han ser frem til den nye udfordringer.

- Det er en god følelse endeligt at få det på plads. Det er noget, som jeg har glædet mig til, og noget jeg har tænkt over i rigtig lang tid. Jeg er blevet præsenteret for nogle dygtige folk, som er gode til at udvikle de individuelle kompetencer, og det var det vigtigste for mig. Det er et nyt eventyr, men det er noget, jeg glæder mig til, siger Julius Berthel Askou.

Indlæser debat