Jeg foretrækker en demokratisk proces

Udgivet:25. januar 2022, 09.30

Læsetid:1 minut

Gert Bo Jensen Ry

UDVIKLING Ole Bech Jensen har sammen med en gruppe unavngivne frivillige, virksomheder og organisationer, taget initiativ til at miskreditere det byråd der blev valgt 16. november.

»Der er mange som spørger«, siger Ole Bech Jensen. Igen, hvem? Hvor mange? Kan vi bruge andenhåndspåstand til noget som helst?

Derefter følger en masse fine formuleringer som vækst, dynamik, udvikling af Ry som en blandet by, en beskrivelse af det landskab vi alle elsker med muligheder for at trække naturen ind i de nye boligområder.

Overraskelse, Ole Bech Jensen. Den smukke natur ér der. Så er det ikke mere en vision om at forvandle naturen til et boligområde?

Vej, bebyggelse og stier? Er det visionært?

Hvis det bliver gjort, hvor attraktivt vil folk, der elsker naturen så finde det at flytte til Ry?

Fortætning af bymidten med mere - lad os få noget konkret, tak.

Som almindeligt menneske foretrækker jeg de demokratiske processer, hvor de folkevalgte finder ud af og bestemmer. Jeg vil glæde mig til borgermøder og debatter foranlediget af byråd og kommune og ikke af et selvbestaltet »byudviklingsbyråd«. Samme Ole Bech Jensen skulle måske i stedet netop være gået den demokratiske vej med opstilling til byrådet for at få indflydelse, men vælger i stedet sammen med andre, unavngivne, at komme med en gang bedrevidende powerlobbyisme i et bud på planlægning af fremtidens Ry.

En bagdel for Ole Bech Jensen ved eventuelt at være valgt ind i byrådet ville selvfølgelig være at han dermed også skulle tage stilling til og medansvar for alle de andre opgaver som Skanderborg Kommune skal løse.