Friplejehjem på vej: Første spadestik er taget på bar mark

I næste uge går entreprenøren i gang på Thorupgårdsvej i Voel, hvor nyt friplejehjem skal stå klar om et år

Udgivet:29. august 2020, 14.14

Læsetid:1 minut

Bestyrelsen i Voel Friplejehjem: Fra venstre Jørn Plougstrup, Jens Vase, Svend Madsen, Marikka Andreasen og Børge Høst. Privatfoto

Mette Andersen
Journalist| mette@midtjyllandsavis.dk

2 år siden

VOEL I næste uge går entreprenøren i gang med at skrælle jord af og gøre klar til at støbe soklen på det kommende friplejehjem i Voel.

Fredag blev der taget første spadestik til byggeriet til 51 mio. kr. Den ære tilfaldt formanden for Voel Friplejehjem, Svend Madsen.

Formanden for det kommende plejehjems støtteforening, Erling Nielsen, stak også spaden i jorden, inden Helle Gade (S), der sidder i Silkeborg Byråd og er formand for kommunens socialudvalg - og Voel-borger - tog det tredje spadestik.

Mellem 80 og 90 mennesker var mødt frem til den festlige begivenhed, der blev fejret med vin, sodavand og kransekage. I dagens anledning var også rejst en flot flagallé på den del af Thorupsgårdsvej, der bliver indkørsel til det kommende plejehjem.

Friplejehjemmet, der kommer til at rumme 24 boliger samt fællesarealer, skal efter planen stå klar om et år.

Entreprenør på byggeriet er Adsbøll Entreprise fra Kolding.

Første spadestik blev markeret med flagallé, vin og kransekage på Thorupgårdsvej i Voel, hvor friplejehjemmet nu kan begynde at skyde op. Privatfoto
Helle Gade, byrådspolitiker, udvalgsformand og Voel-borger, tog tredje spadestik til det nye byggeri. Privatfoto