De respektløse har skiftet side

25. august 2020, 11.56

Foto: Jakob Stigsen Andersen

TangeVar det ikke lystfiskerne, der blev udstillet som de respektløse af Kristian Pihl Lorentzen inden ministerbesøget forleden. Sådan forstod jeg og mine venner det i hvert fald ved demonstrationen, hvor der blev kaldt på en løsning for naturens skyld i 2020. Ja det indebære også laks.

Straks efter indrykker Bjarne Nilsson, Bjerringbro, et smædebrev, hvor han prøver at kortlægge uenighed og manglende forståelse mellem os som ønsker en fri Gudenå uden Gudenåcentralens drift. Fuldstændig fejlkonkluderer på hvordan laks vil passe ind i et frit Gudenåsystem. Da jeg med modsvar til læserbrev gør opmærksom på hans påstande som usande og mangelfulde, så mødes man med tavshed fra Bjarne Nilsson, Bjerringbro.

Men jeg forsøges i stedet at blive sablet af Jarl Gorridsen, Silkeborg byråd. Som omtaler nogle myndigheder, man kender i Silkeborg, som erklærer at Tange Sø ingen stuvende effekt har på Gudenåen opstrøms.

Jeg har derfor bedt Jarl Gorridsen om disse myndigheders navne/virksomheds funktioner.

Der er ikke noget værre end at tage fejl. Jeg søger derfor stadig de omtalte myndigheder, der omtales.

Måske er det de halve sandheder og manipulationen som ministeren tog hjem med i powerpoint fremvisning, som er blevet afvist i Viborg som ligger til grund for tavsheden hvem ved.

Respekt. Som jeg er opdraget og har videregivet til næste generation. Bliver man spurgt så svarer man høfligt og ordentligt. Det kaldes RESPEKT.

Jeg kan selvfølgelig have taget fejl. Misforstået kritikken fra Kristian Pihl Lorentzen.

Så det han faktisk mente var, han havde inviteret alle de respektløse.

At det var derfor vi skulle stå udenfor, det giver lige pludselig mening

Derfor kommer der ikke noget svar fra de to herrer.