Politi rykker ind med narkohunde på eksklusiv natklub

Mistanke om narkosalg fik politiet til at ransage københavnsk natklub, der er ejet af musikproduceren Remee.

Udgivet:10. december 2022, 08.47

Læsetid:1 minut

Politiet havde mistanke om organiseret narkosalg i en natklub i det centrale København og slog til ved razzia. (Arkivfoto.)

/ Ritzau /

1 år siden

KØBENHAVN En større narkoaktion satte natten til lørdag en stopper for festlighederne på en natklub i det centrale København, da politiet rykkede ind med narkohunde og undersøgte både gæster og ansatte for besiddelse af ulovlige stoffer.

Baggrunden for aktionen var en mistanke om, at der foregår organiseret handel med narkotika på natklubben.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse lørdag morgen.

Politiet fortalte tidligere på morgenen til TV 2, at ransagningen fandt sted på natklubben Museo Club. Bag den eksklusive klub står Remee, der er musikproducer og tidligere dommer i talentprogrammet X-Factor.

Ved aktionen beslaglagde politiet kokain og andre stoffer. Tre personer blev i den forbindelse sigtet for ulovlig besiddelse af stoffer.

Derudover var et større antal gæster på natklubben i besiddelse af såkaldte snifferør. Rørene bruges ved indtagelse af kokain.

- Vi har modtaget oplysninger om, at der på stedet bliver handlet systematisk med narkotika, og derfor slog vi til i nat.

- Vi har gjort nogle fund, der bestyrker vores opfattelse, og vi skal nu arbejde videre med sagen, siger vicepolitiinspektør Simon Hansen fra Københavns Politi i pressemeddelelsen.

Museo Club har eksisteret siden efteråret 2021.

/ritzau/