KIF henter velkendt forstærkning i 1. division

Kjellerup IF styrker truppen med et velkendt ansigt i den kommende sæson, hvor Kenneth Nielsen returnerer til Bjerget

29. juli 2020, 15.30

Kenneth Nielsen vender tilbage til Kjellerup IF efter halvandet år i Skive IK, hvor han har været med til at sikre oprykning til 1. division. Oprykningen blev fulgt op af en flot femteplads i landets næstbedste række i den netop overståede sæson. Foto: Martin Ballund

FODBOLD Kjellerup IF har en ambition om at rykke op i 2. division, og onsdag eftermiddag kan klubben præsentere en markant forstærkning, der skal hjælpe med at føre holdet til tops i danmarksserien i den kommende sæson.

Efter halvandet år i Skive IK vender venstrebacken Kenneth Nielsen tilbage til Bjerget, og sportschef Ole Pagh Madsen jubler over, at det er lykkedes at hente den tidligere KIF-profil hjem.

- Først og fremmest er Kenneth en utrolig god spiller. Han kommer med 31 kampe i 1. division og tre sæsoner i 2. division, så det er altså en spiller med rigtig meget erfaring på et højt niveau, vi får tilbage i truppen, siger Ole Pagh Madsen, der forventer, at backen får en fremtrædende rolle på KIF-holdet.

- Den erfaring er helt i tråd med det, vi ønsker for vores trup. Vi har mange unge, rigtig dygtige og talentfulde spillere, og her bliver Kenneth med sin rutine en vigtig brik i forhold til dem, forklarer Ole Pagh Madsen.

Sportschefen glæder sig over, at Kenneth Nielsen kan se potentialet i at skifte til KIF, selvom han tager to skridt ned sammenlignet med 1. divisionsfodbolden i Skive.

- Kenneth er en urolig ambitiøs og målrettet spiller. Han giver sig 100 procent til kamp, men også til hver eneste træning. Han går gerne forrest og er ikke bange for gå til den inde på banen. Så på alle måder passer Kenneth ind i vores trup og de ambitioner, vi som klub har om at komme tilbage i 2. division. hvor vi mener, vi har en berettigelse med vores historik, setup og ambitioner, lyder det fra Ole Pagh Madsen.

Hovedpersonen glæder sig også over gensynet med klubben, som han forlod for halvandet år siden.

- Jeg har altid vidst, at jeg ville komme tilbage til Kjellerup. At det skulle være nu, lå ikke rigtig i kortene, men i denne verden kan tingene hurtigt udvikle sig, konstaterer Kenneth Nielsen.

Backen afslører samtidig, at han takkede nej til andre klubber på et højere niveau end Kjellerup IF.

- Jeg har haft nogle andre muligheder på et højere niveau, men jeg kender Kjellerup IF. Klubben har været en stor del af min opvækst som fodboldspiller, så med de ambitioner, der er i klubben om at vende tilbage til 2. division, truppen og selve setuppet omkring Kjellerup IF, så var det faktisk ikke nogen vanskelig beslutning for mig, fastslår Kenneth Nielsen.

KIF tager hul på den nye sæson i danmarksserien fredag 14. august, hvor Vejgaard kommer på besøg.