Barn på to år er dræbt i trafikulykke ved Silkeborg

(Opdateret) Tre biler var indblandet i sammenstød nær Rodelund syd for Silkeborg, hvor to-årig dreng fra Silkeborg mistede livet.

9. juni 2021, 12.39

Vejen var længe spærret. Foto: Peter Erfurt/24-7 News

SILKEBORG En to-årig dreng fra Silkeborg døde onsdag formiddag efter en trafikulykke syd for Silkeborg, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Barnet havde ifølge de første meldinger alvorlige kvæstelser i forbindelse med ulykken, som skete umiddelbart nord for Rodelund på landevejen mellem Horsens og Silkeborg.

- Det er tale om en 55-årig mand fra Hedensted, der af endnu ukendte årsager kom over i den modsatte vejbane. Her snitter han i første omgang en bil ført af en 57-årig mand fra Silkeborg, inden han fortsætter ind i en tredje bil, hvor den to-årig dreng var passager, oplyser vagtchef Henrik Nielsen hos Midt og Vestjyllands Politi.

Drengen blev bragt til Aarhus Universitetshospital til behandling sammen med sin mor, men nu oplyser politiet om den tragiske udgang på sagen.

Den lille drengs mor - en 34-årig kvinde fra Silkeborg - var fører af den tredje bil og kom ikke noget til.

Sammenstødet skete nær en trafikchikane ved Rodelund.

Ambulancer bragte de to mænd fra de to andre biler til behandling på sygehusene i henholdsvis Horsens og Viborg. De to har tilsyneladende ikke fået alvorlige skader, lyder det fra politiets vagtchef.

På grund af ulykkens konsekvenser blev en bilinspektør kaldt ud for at foretage nærmere undersøgelser på stedet. Vejen var længe lukket på grund af ulykken.