Højsæson for søde sager: Lav din egen lækre konfekt

Du kan selv lave konfekt, der forkæler din søde tand ved at følge disse tips. Blandt andet skal du temperere chokoladen rigtigt for at få det berømte knæk.

Udgivet:27. november 2022, 14.00

Læsetid:3 minutter

I december er der nærmest ikke nogen grænser for, hvad vi kan sætte tænderne i, når det kommer til søde lækkerier.

Det gælder også julekonfekten, som du med fordel kan give dig i kast med.

- Der er noget sjovt og tilfredsstillende i at lave det selv og gå på opdagelse i et sødt univers, s...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind