Politikere på studietur: Grænsen er nået

10. september 2019, 12.47

STUDIETUR Grænsen er nået Her tænkes på det indlæg i avisen d. 7/9-19 om den udflugt, som nogle navngivne politikere fra byrådets plan- og vejudvalg har deltaget i. Udflugten gik til København og var sponsoreret af Birch Ejendomme. Uanset udvalgsformanden, Hans Okholms (SF), opfattelse, er det fuldstændig uacceptabelt at nævnte firma er den betalende. Særlig når man tænker på firmaets rolle i diverse byggeprojekter i kommunen. Mange har den opfattelse, at byens udvikling bestemmes af diverse bygherrer/embedsmænd og med et flertal af politikerne som alibi. Borgernes ønsker og indflydelse er for længst afmonteret.

Ligeledes er det åbenlyst, at forkarlen for gården (kommunen) Steen Vindum har mistet grebet om gårdens driftsøkonomi. Som så indebærer et ukontrolleret underskud i 2019, med det til følge store besparelser i udvalgene, og delvis ansættelsesstop året ud, igen helt uacceptabelt. Men han er godt sekunderet af Hans Okholm (SF), i folkemunde kaldet den bette borgmester og oraklet fra de radikale, Johan Brødsgaard. Han mener ifølge avisen, at dem der ikke makker ret og står ret skal aflevere deres udvalgsposter - det er socialdemokrater og enhedslister. Utroligt når de radikale evig og altid, også på landsplan, galer op om det brede samarbejde, men naturligvis kun på de radikales præmisser.

Til slut, skulle der vanke en irettesættelse og et par svedere i form af læserbreve, er jeg som den uartige dreng i klassen fuldstændig ligeglad og svarer ikke igen.