Nyt stort nederlag til Silkeborg-Voel: Vilje var ikke nok

31. marts 2021, 20.01

Træner for Silkeborg-Voel, Jakob Andreasen, kunne endnu en gang se sit mandskab lave for mange fejl og indkassere et nyt nederlag. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Silkeborg-Voel udspillede sin rolle definitivt i slutspillet med et nederlag til Herning-Ikast

Viljen var der - det var kvaliteten ikke.

Så kort kan det sammenfattes, efter Silkeborg-Voel i aftes udspillede sin rolle i slutspillet med et nederlag til Herning-Ikast på 29-22 efter 16-11 ved pausen.

At det var sidste chance for at få en spændende rolle af slutspillet, var til at se på indstillingen, da Silkeborg-Voel gik på banen mod Herning-Ikast.

Der blev fightet godt i forsvaret, hvor det dog kunne ses, at en skadet Mathilde Kristensen ikke var med.

Hjemmeholdet havde ofte held med at finde store huller i den midterste del af forsvaret, der dog ikke var den største hovedpine for træner Jakob Andreasen.

Det var angrebet, den var helt gal med.

Alene i de første 30 minutter smed Silkeborg-Voel bolden væk 10 gange på tekniske fejl, fejlafleveringer eller satsede skud.

Og så blev det svært mod et mandskab som Herning-Ikast, der straffede fejlene, og som var i kontrol, lige fra holdet på knap fire minutter vendte 2-3 til 7-3.

Bedst som Silkeborg-Voel kunne fornemme, at holdet havde en chance ved 12-9, blev et par skud brændt, hvilket hjemmeholdet straffede.

Efter pausen blev de tekniske fejl lidt færre, men Silkeborg-Voel fortsatte med at misbruge flere store chancer, hvilket hjemmeholdet fortsat straffede. Også selv om Eli Raasok i målet havde flere store redninger.

Det kunne ikke forhindre, at Silkeborg-Voel igen tabte stort - denne dog uden at falde helt fra hinanden, og 29-22 er trods alt til at leve med efter en god fighterindsats.