Klima-alarmisterne slår til igen

Udgivet:08. april 2023, 08.00

Læsetid:1 minut

Af Jens Christensen. Elmevej 2 Them

6 måneder siden

KLIMA FN har atter udsendt en alarmerende (læs idiotisk) rapport om det menneskeskabte klima beregnet på at skræmme Vestens befolkninger til at acceptere en nedgang i levestandarden og mere statskontrol - og samtidig styrke lande, der som Kina giver pokker i propagandaen mod fossile brændstoffer.

Heldigvis har professor emeritus i fysisk geografi ved Oslo Universitet, Ole Humlum, netop udsendt sin seneste og meget grundige rapport om klimaets sande tilstand.

Her er nogle af hovedpunkterne:

Lufttemperaturen er de seneste 40 år steget med 0,17 grader pr. årti. Hvis denne tendens fortsætter, vil temperaturen i 2100 være ca. 1,3 grader højere end i dag. (Det vil sige, at temperaturen vil være nogenlunde som i vikingetiden, min kommentar). Imidlertid, skriver Humlum, kan stigningen ende med at blive mindre.

Havenes vandstand er typisk steget med 1-2 mm pr. år, og der har ikke været nogen nylig acceleration. Hvis udviklingen fortsætter, vil vandstanden i 2100 være 8-16 cm. højere end i dag. Samtidig vil visse områder opleve et fald i vandstanden.

PS: Co2 har intet at gøre med klimaet.