Sønderjyske henter tidligere SIF-keeper

Nicolai Flø har skrevet under på en to-årig kontrakt med superligaklubben

13. august 2020, 10.27

Nicolai Flø skifter til Sønderjyske. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

FODBOLD I sommerpausen har Nicolai Fløs navn været oppe at vende som en mulig tilgang til Silkeborg IF, men målmanden vender ikke retur til Søhøjlandet i denne omgang.

Torsdag meddeler Sønderjyske nemlig, at superligaligklubben henter Nicolai Flø på en to-årig kontrakt.

Den 24-årige keeper, der kommer fra Gl. Rye og har fået sin fodboldopdragelse i SIF, har de seneste fire år spillet for Vendsyssel FF.

– Det her er et skridt, jeg havde håbet, jeg kunne tage. Efter den første kontakt med SønderjyskE har det været en høj prioritet for mig at komme herned. Jeg har kun hørt godt om SønderjyskE som klub, så det har været let at vælge, og 3F Superligaen er det bedste i Danmark, og man vil jo gerne op og måle sig med de bedste, siger Nicolai Flø.

Sønderjyske har netop hentet en anden ny målmand i form af australske Lawrence Thomas, og Nicolai Flø er indstillet på, at der venter en svær konkurrencesituation.

– Min forventning er, at jeg skal ind og udvikle mig. Der er kommet en anden ny målmand til klubben ud over mig, så jeg skal ind og konkurrere med ham og forhåbentligt også få nogle kampe på et tidspunkt. Men som udgangspunkt er jeg en trænings- og udviklingsmålmand, og så kommer jeg forhåbentligt også ret hurtigt til at byde mig til til at spille kampe, siger han.s

Sønderjyske-sportschef Hans Jørgen Hansen er glad for tilgangen af Nicolai Flø.

– Vi får en målmand, der har erfaring fra 3F Superligaen, og det er bestemt et stort plus, at han tidligere har vist sit værd på det niveau. Han er stadig en relativ ung målmand, og vi er sikre på, at han kan udvikle sig videre i vores målmandsteam, siger han.

Nicolai Flø kan fredag stå over for sin eks-klub SIF, der gæster Sønderjyske i en træningskamp.