Silkeborg-Voel udspillet på hjemmebane

Odense Håndbold var klasser bedre end hjemmeholdet, der især i første halveg var statister

21. oktober 2020, 19.57

Eli Raasok var suverænt hjemmeholdets bedste spiller i det store nederlag. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel havde måske troet på en ny overraskelse hjemme mod Odense Håndbold efter det uafgjorte resultat ude mod Esbjerg.

Den tro blev hurtigt gjort til skamme.

Hjemmeholdet var i den grad overmatchet fra kampens start, og holdet tabte fortjent 18-28 til Odense Håndbold efter 8-17 ved pausen.

Allerede efter 10 minutter var hjemmeholdet bagud 2-8.

Primært fordi gæsterne spillede hurtigt, flot og effektivt - og udnyttede samtlige skud fra især fløj og på gennembrud.

Men også fordi hjemmeholdet var totalt uskarpe, spillede langsomt og havde overdreven respekt for landsholdskeeperen Althea Reinhardt i Odense-buret, når chancerne endelig kom.

Udover de svage afslutninger eksellerede hjemmeholdet i at smide bolden væk i tide og utide - totalt rystede over at være udspillet af overmagten.

Det hjalp på defensiven, at Elki Raasok blev skiftet ind i målet i stedet for Stine Bonde, der kun havde to redninger og en redningsprocent på 18.

Raasok tog fem skud i resten af halvlegen og var tæt på yderligere et par stykker.

Det begrænsede gæsternes målhøst - også hjulpet på vej af, at Odense-træner Ulrik Kirkeby sparede flere af holdets bærende kræfter i den sidste del af halvlegen.

Billedet fortsatte efter pausen, hvor Odense på intet tidspunkt spillede med hele A-kæden på en gang, og en overgang blev der byttet mål i en rodet affære, hvor træner Jakob Andreasen gav spilletid til alle.

Uden det kunne ændre på billedet af, at Silkeborg-Voel var og blev chanceløse i et opgør, hvor Eli Raasok i målet var suverænt bedste spiller med en redningsprocent på 40 trods svære arbejdsbetingelser.