Efterskole sætter musik til kaotiske liv

Årets musical på Hestlund Efterskole er inspireret af møder med beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård

Udgivet:16. marts 2017, 07.36

Læsetid:2 minutter

Hestlund Musicalen anno 2017 på Hestlund Efterskole er en historie om en gruppe menneskers kamp for retten til at være - at eksistere. Vel at mærke en gruppe, der lever i vores umiddelbare nærhed.

Forestillingen »JEG ER!« fortæller om mennesker på flugt og om deres møde med et nyt land, et nyt folk og et nyt system. Publikum følger en kvinde og en mand hele vejen fra kaos i hjemlandet gennem kaos under flugten og til en ny slags kaos, da de når frem til det, de tror er endestationen.

- Hovedpersonerne flygter over hals og hoved fra overgreb mod de basale menneskerettigheder i hjemlandet, men kommer fra asken i ilden. Flugten byder nemlig på overfald og beregnende menneskesmuglere. Da de omsider når til Danmark, venter der nye problemer og bekymringer, forklarer Anette Bonde, der for fjerde år i streg står bag manuskriptet sammen med kollegaen John Laue.

Fjerner tabu...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind