Popstjerne køber bil i Silkeborg på vej til koncert

Thomas Buttenschøn havde Motor Mille med på råd inden bilkøb i Silkeborg

Udgivet:15. maj 2018, 16.53

Læsetid:3 minutter

bilkøb Autowelt-indehaver Lars Nørremark havde en helt speciel salgsoplevelse forrige lørdag, for her var det ikke mindre end den danske sangskriver og popstjerne Thomas Buttenschøn, der kiggede ind i forretningen på Nordre Ringvej for at få en prøvetur i en sort Mini Cooper.

- Forhistorien var, at han onsdagen forinden havde underholdt i Autowelt, hvor vi havde et arrangement med erhvervs-netværksgruppen »Stol På Mennesker«. Her gav han en koncert foran 70 mennesker, som vi havde dækket op til i biludstillingen. Og inden koncerten havde Thomas Buttenschøn lidt tid til at kigge på de udstillede biler, fortæller Lars Nørremark.

Det førte til, at Thomas Buttenschøn så sig varm på en Mini Cooper. Uden at det dog førte til en handel.

- Men så fortalte han, at han om lørdagen skulle spille koncert i Herning, og at han så måske kunne komme forbi på vej til Herning og få sig en prøvetur i bilen. Og han kom rent faktisk, siger Lars Nørremark.

Tjek på bagagen...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind