Vi må ikke glemme miljøet

Udgivet:10. november 2017, 11.57

Læsetid:1 minut

Af Birthe Sørensen Nr. 2 på Socialdemokratiets liste i Ikast-Brande

6 år siden

MILJØ Den kommunale valgkamp drejer sig meget om skoler, ældrepleje, erhverv mm., hvad der ER meget vigtigt (også for mig), men vi må ikke glemme miljøet og den vedvarende energi.

Forurening og forbrug af CO2 skal stoppes, vi skal aflevere en renere og grønnere kommune/samfund til vores børn og børnebørn. Derfor er det for mig vigtigt, at vi er bevidste om sortering af affald, brug af sprøjtemidler, rent vand, og vedvarende energi mm. Udviklingen af vedvarende energi er afgørende, fordi det giver mindre forurening, mindre klimapåvirkning, renere miljø og mindre afhængighed af fossile brændstoffer.

Jeg går ind for opsætning af vindmøller, og ser gerne at vi i fremtiden også kan opsætte vindmøller i statsskovene, eller andre af statens arealer, hvad vi Socialdemokrater arbejder meget på, og dermed undgå vindmøller i nærhed af boligområder,

For mig er det vigtigt, at der udarbejdes retningslinjer i kommunen om, hvad vi ønsker af udviklerne, og at der er en konstruktiv dialog med borgerne, inden vindmøllerne etableres, og vi derved sammen kan skabe en miljøvenlig kommune, som vi skylder vores efterkommere.