Utroskab: Kristian Jensens Pernille er bange for, at det kan ske igen

Dansk model venter sit første barn, kendis-kok er blevet meget mindre, Rikke siger igen ja til Paradise - og mere nyt fra de kendtes verden ...

Udgivet:11. maj 2023, 14.42

Læsetid:5 minutter

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har talt meget om, hvordan de undgår, at en af dem falder i og begår utroskab. Foto: Klaus Bo Christensen/Ritzau Scanpix

Rasmus Viuff
Egnsredaktør

5 måneder siden

Pernille Rosendahl, 51, er bekymret for, at det skal ske igen: At hendes mand, herningensiske Kristian Jensen på lige straks 52, eller hun selv falder i og begår utroskab. Ligesom da Kristian i sin tid var sin daværende kone utro med hende.

Det taler hun om i podcasten »112 for knuste hjerter«.

- Vi har aldrig haft den blomstrende forelskelse. Der har hele tiden ligget et mørke hen over kærligheden. Det tror jeg bare er en præmis mellem os, at det startede på en rigtig uheldig måde, som ingen af os har det særlig godt med, siger Pernille.

For at undgå, at det skal ske - det med utroskab - har parret talt rigtig, rigtig meget om, hvordan de undgår det.

- For vi er jo voksne mennesker - vi er begge to enormt aktive og går ud i verden og møder hele tiden vidunderlige mennesker. Man skal ikke tro, at bare fordi vi nu har giftet os, så bliver han aldrig fascineret af en anden kvinde, siger Pernille, der også forestiller sig, at hun vil blive fascineret af andre mænd.

Spændende, spændende - sådan at lufte sengetøjet. Interessant, om der er nyt på vej.

Josephine venter sit første barn

Josephine Skriver, 30, dansk model i international topklasse, der netop har haft sin egen serie på DR TV, er gravid.

På Instagram viser Josephine sin gravide mave frem og skriver »2 + 1«.

Barnet bliver hendes og Alexander DeLeons første barn. De to har dannet par i 10 år. I 2018 blev de forlovet i Finland, og sidste år blev de gift i Mexico ... Ja, de får set lidt af verden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rikke Gøransson er tilbage i programmet, der nu blot hedder »Paradise. Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Derfor sagde Rikke igen ja til Paradise

Det var ikke nemt at sige til de mange fans af programmet, at det nu var slut. Men Rikke Gøransson takkede alligevel af efter 15 sæsoner som vært på tv-programmet »Paradise Hotel«.

Nu er hun så tilbage i programmet, der nu blot hedder »Paradise«. Hun deler værtsrollen med Olivia Salo.

Og det har heller ikke været en nem beslutning.

- Jeg skulle lige tænke lidt over det, men det gav faktisk ret god mening efter nogle overvejelser og møder, siger Rikke til Ekstra Bladet.

- Jeg synes, at »Paradise« og »Paradise Hotel« kan noget helt særligt, så med de ændringer, der bliver foretaget, der passer godt til Olivia og mig, så var det en udfordring, jeg synes var fed at tage op.

Herfra tænker vi, at Rikke kom retur, fordi hun er »Paradise«. Og mon ikke det har kostet kassen for Viaplay? - selv vil hun ikke røbe lønnen.

Umut er blevet 30 kg mindre

Umut Sakarya, 32, kendt kok, der engang drev Guldgrillen og Guldkroen i København, er svundet ind. Se og Hør fortæller, at den før så trivelige kok, er skrumpet med 30 kg.

Og det har været en hård proces, fortæller han i Anne Glads podcast på DR, »Du kender typen«.

Ud over sund kost og motion har Umut også måttet ty til operation og slankemidler.

- Jeg har prøvet samtlige kure og samtlige medicinformer. Sidste år i april fik jeg foretaget en fedtsugning på hele kroppen, men der gik ikke mere end fire måneder, så tog jeg hele lortet på igen, fortæller Umut.

For at tabe sig har Umut også sagt nej til Fernet Branca. Og nu er han altså blevet 30 kg lettere - fordi han indså, at mad for de fleste danskere er en medicin, som de indtager meget af for at kunne holde deres liv ud. Så det handlede for ham om ikke at tage »medicin« mere.

Khloé er blevet opereret for kræft

Khloé Kardashian, 38, realitystjerne i USA, står nu frem med et stort ar på sit ansigt, som er resultatet af en operation mod, hvad der anses for at være modermærkekræft.

- Få dine modermærker tjekket, var hendes besked sidste år, efter at hun havde fået at vide, at hun havde kræft.

Hendes ar vises frem i forbindelse med premieren på næste sæson af »The Kardashians«.

- Det her har været meget mere alvorligt, end jeg havde regnet med, at det ville være, siger hun om den hudkræftdiagnose, hun har fået.

Lillesøster Kendall fortæller, at Khloé ikke sover og har tabt sig meget under forløbet.

Sussis historie med og uden Leo

Sussi, 67, enke efter Leo, er i gang med at skrive sin livshistorie sammen med en forfatter. Livshistorien udkommer til efteråret - og den er ikke kedelig, lyder det fra Sussi i Se og Hør.

- Den handler om dengang, jeg blev født i Afrika, om dengang vi kom hjem, om da jeg mødte Leo, om livet med Leo, og frem til han dør, og en lille smule om tiden efter, siger Sussi.

For resten af livet - denne gang

Laura Drasbæk, 48, og Lasse Spang Olsen, 58, er sammen igen efter en tid væk fra hinanden. Og denne gang er det for resten af livet.

- Vi var fra hinanden nogle år, og det var virkelig godt, så nu har vi bare lært at tale ordentligt sammen og frit, siger Laura i Se og Hør.

- Det er jo nemt, når man taler sammen, men det handler også om at blive ældre og forstå sig selv og ikke tage sig selv så alvorligt. Så da vi mødtes, talte vi det hele igennem.

- Nu har vi været kærester i halvandet år, siger Laura og tilføjer, at hun regner med, at »det skal være ham og mig resten af livet«:

- Nu gider jeg ikke mere det pjat.