Skiftedag på Midtjyllands Avis: Michael tager over, mens Mia leverer en lillesøster

Der er skiftedag på avisens debatredaktion. Men årsagen er kun glædelig

Udgivet:15. marts 2023, 09.30

Læsetid:2 minutter

Debatansvarlig Mia Frost Dalgaard går trygt på barsel. I hendes fravær styres debatsiderne nemlig af den erfarne journalist og navneredaktør, Michael Tversted Lundsgaard. Foto: Martin Ballund

Hans Krabbe
Chefredaktør| hkr@midtjyllandsavis.dk

JOBNYT: Der er dømt skiftedag på debatredaktionen på Midtjyllands Avis.

I alt fald for en stund.

Anledningen er udelukkende glædelig, idet debatansvarlig Mia Frost Dalgaard i dag, onsdag, har sidste arbejdsdag, før hun går på orlov i forbindelse med sin graviditet.

Det er nemlig lige op over, at Otto på fire og Viggo på to hjemme i Sejs skal vænne sig til, at de skal til at dele Mia med den lillesøster, som snart titter frem.

Mia Frost Dalgaard, som i januar passerede de 30, styrer ellers debatsiderne med ferm hånd, men nu skal hun koncentrere sig om at blive forælder for tredje gang, naturligvis i nært samarbejde med manden, Thomas Frost Dalgaard.

Debatstoffet i Midtjyllands Avis er historisk set højt prioriteret og meget læst. Og interessen for at ytre sig lokalt er ikke blevet mindre i takt med, at Mia Frost Dalgaard blandt andet har moderniseret debatsiderne med lanceringen af formatet »Debatduellen«, hvor to aktuelle silkeborgensere duellerer på holdninger om et emne, der er oppe i tiden.

Debatsider i erfarne hænder

Til at passe debatstoffet, mens Mia Frost Dalgaard passer den lille nye, har vi overtalt den erfarne journalist Michael Tversted Lundsgaard.

Michael vil i forvejen være et kendt ansigt blandt mange af læserne, eftersom han som navneredaktør til daglig står for et andet af de meget læste formater i Midtjyllands Avis. Så resten af året vil 64-årige Michael Tversted Lundsgaard altså dobbeltjobbe med ansvar for både debatsiderne og navnesiderne.

Til at fylde sidstnævnte vil han dog få god hjælp fra de øvrige skrivende kolleger på avisen.

Vi kalkulerer med, at Thomas, Otto og Viggo og den lille nye er klar til at lade Mia vende tilbage til jobbet ved årsskiftet.

Og hvad skal den lille pige så hedde, kunne man med en navneredaktørs nysgerrighed så spørge?

- Uha, det ved vi ikke endnu. Du må huske, at en pige jo er en helt ny kategori for os, lyder det fra højgravide Mia Frost Dalgaard.

Har du læserbreve, som du gerne vil have optaget på debatsiderne, er du velkommen til at skrive til debat@midtjyllandsavis.dk

Drejer det sig om navnestof, skal det sendes til navne@midtjyllandsavis.dk

Indlæser debat