Brand i virksomhed i Linå

Klokken 17.15 blev der slået alarm fra en industribygning på Anebjergvej

17. marts 2020, 18.47

Midtjyske Brand & Redning måtte pille tagplader og vægplader ned for at komme ind til ilden, der startede i en væg. Foto: Peter Erfurt

LINÅ Midtjysk Brand & Redning blev tirsdag eftermiddag klokken 17.15 kaldt til brand i virksomheden Raffir på Anebjergvej.

Ifølge indsatsleder Anders Simonsen opstod branden i en væg, hvorefter den bredte sig til tagkonstruktionen på bygningen. Raffir producerer blandt andet harpiksimprægneret træ, som eksempelvis bruges til musikinstrumenter.

- Vi nåede at få slukket ilden inden den bredte sig voldsomt. Der er skader på bygningen, og der er en del rengøringsarbejde indvendigt, der skal i gang. Skadesservice skal have lukket af for de tagplader og vægplader, som vi har fjernet for at komme ind til ilden, fortæller indstatsleder Anders Simonsen fra Midtjysk Brand & Redning og fortsætter:

- Politiet har afspærret stedet, og så skal der brandtekniske eksperter til for at finde frem til brandårsagen. Men det kunne tyde på, at ilden er opstået i noget elektricitet i væggen.

Omkring klokken 18.30 var Midtjysk Brand og Redning færdige med slukningen.