Frederiks cykel udsat for farligt hærværk på Sejs Skole

I sidste uge blev Frederik Kristensens cykel udsat for farligt hærværk på Sejs Skole, da møtrikken, der holder cykelhjulet på plads, var fjernet

Udgivet:21. maj 2019, 10.58

Læsetid:3 minutter

SEJs-SVEJBÆK Det kunne nemt være endt med et styrt på cyklen for 16-årige Frederik Kristensen, da han i sidste uge ville tage sin sorte cykel hjem fra Sejs Skole. Helt som han plejer. Men da Frederik Kristensen, der går i 9. klasse på skolen, ville stige på cyklen, så opdagede han, at baghjulet var helt fladt. Det blev faktisk hans held.

- Ellers havde jeg helt sikkert sat mig op på cyklen og kørt hjem. Men fordi dækket var skåret op med noget, der må være en kniv, så gjorde jeg det heldigvis ikke, siger Frederik Kristensen.

Det viste sig nemlig, at det ikke kun var baghjulet, der havde været udsat for hærværk. For forhjulet var løsnet og møtrikken, der holder hjulet fast på forgaflen, den var fjernet helt.

Nøje planlagt...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere