Frederiks cykel udsat for farligt hærværk på Sejs Skole

I sidste uge blev Frederik Kristensens cykel udsat for farligt hærværk på Sejs Skole, da møtrikken, der holder cykelhjulet på plads, var fjernet

21. maj 2019, 10.58

16-årige Frederik Kristensen, til højre, går i 9. klasse på Sejs-Svejbæk Skole. I sidste uge blev hans cykel udsat for hærværk, og det kunne være endt i et styrt, hvis han var begyndt at cykle hjem, da den møtrik, der holder forhjulet fast var fjernet. Hans forældre Jannie Rosendal Kristensen og Jens Kristensen håber, at de, der har lavet hærværket bliver fundet, før nogen vælter og slår sig alvorligt. Foto: Sanne Helene Højbjerg

SEJs-SVEJBÆK Det kunne nemt være endt med et styrt på cyklen for 16-årige Frederik Kristensen, da han i sidste uge ville tage sin sorte cykel hjem fra Sejs Skole. Helt som han plejer. Men da Frederik Kristensen, der går i 9. klasse på skolen, ville stige på cyklen, så opdagede han, at baghjulet var helt fladt. Det blev faktisk hans held.

- Ellers havde jeg helt sikkert sat mig op på cyklen og kørt hjem. Men fordi dækket var skåret op med noget, der må være en kniv, så gjorde jeg det heldigvis ikke, siger Frederik Kristensen.

Det viste sig nemlig, at det ikke kun var baghjulet, der havde været udsat for hærværk. For forhjulet var løsnet og møtrikken, der holder hjulet fast på forgaflen, den var fjernet helt.

Nøje planlagt...