Frederiks cykel udsat for farligt hærværk på Sejs Skole

I sidste uge blev Frederik Kristensens cykel udsat for farligt hærværk på Sejs Skole, da møtrikken, der holder cykelhjulet på plads, var fjernet

Udgivet:21. maj 2019, 10.58

Læsetid:3 minutter

SEJs-SVEJBÆK Det kunne nemt være endt med et styrt på cyklen for 16-årige Frederik Kristensen, da han i sidste uge ville tage sin sorte cykel hjem fra Sejs Skole. Helt som han plejer. Men da Frederik Kristensen, der går i 9. klasse på skolen, ville stige på cyklen, så opdagede han, at baghjulet var helt fladt. Det blev faktisk hans held.

- Ellers havde jeg helt sikkert sat mig op på cyklen og kørt hjem. Men fordi dækket var skåret op med noget, der må være en kniv, så gjorde jeg det heldigvis ikke, siger Frederik Kristensen.

Det viste sig nemlig, at det ikke kun var baghjulet, der havde været udsat for hærværk. For forhjulet var løsnet og møtrikken, der holder hjulet fast på forgaflen, den var fjernet helt.

Nøje planlagt...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind