Tornado over bilhandler: Karsten, nu ryger dit tag af!

27. april 2021, 16.46

Som man måske kan se på billedet her, er nogle af tagpladerne røget af. Billedet stammer fra videoen.

Det var en ganske usædvanlig oplevelse, som chefen og medarbejderne havde tirsdag først på eftermiddagen ved bilfirmaet Auto360 Aps på Tietgensvej.

En ganske kraftig tornado hærgede nemlig gårdspladsen, og det kraftige vejrfænomen fik også revet tagplader løs.

- Det var helt vildt. Det fløj rundt med spande, plastik og plader. Vi har aldrig oplevet noget lignende. Der var en bil, som stod på gårdspladsen, som løftede sig fem centimeter fra asfalten. Vi troede ikke vores egne øjne, fortæller Karsten Skov, der har sendt en video til Midtjyllands Avis.

I videoen kan man høre medarbejderne råbe, at taget ryger af. Se med her:

Tornadoen var forbi to gange.

Første gang var omkring klokken 13.30, hvor "stormen" rasede i 5-10 minutter. Noget tid senere kom den tilbage med fornyet styrke.

- Da tornadoen kom anden gang, rev den 5-6 tagplader af vores udstillingsbygning. Den flyttede også på en betonklods, som holder et vejskilt. Den klods vejer omkring 50 kilo, uddyber Karsten Skov.

Hverken indehaveren eller medarbejdere har nogensinde oplevet noget lignende.

De savner også en naturlig forklaring på fænomenet, og har talt om, at det må være noget med, at varm og kold luft "støder sammen".

- Måske nogen har en naturlig forklaring. Det kunne da være interessant at vide, lyder det fra den chokerede flok af medarbejdere og chefen hos Auto360 Aps på Tietgensvej.

Indlæser debat...