DET ER DIT VALG - KV21

Kunstgræsbane, Regatta og brugerbetaling

14. oktober 2021, 12.04

Morten Høgh

UNDRING Jeg synes, det er godt, at vi har fået kunstgræsbaner rundt omkring i kommunen, hvor der er brug for dem. Der mangler dog helt klart en kunstgræsbane i den sydlige del af kommunen, og den kunne fint ligge i Virklund.

Jeg synes dog ikke vi, som udgangspunkt, skal bede den sydlige del om at søge 50/50 puljen. Jeg synes, vi skal etablere en kommunal kunstgræsbane, da der nu spilles fodbold hele året rundt, og det er gået fra at være en luksus til at være normalt.

Jeg læste også, at Regattaen, som arrangeres af Riverboat, nu skal være med brugerbetaling, hvis man vil høre den dyre musik.

Jeg læste også, at Regattaen, som arrangeres af Riverboat, nu skal være med brugerbetaling, hvis man vil høre den dyre musik. Det synes jeg er lidt overraskende ...

Morten Høgh (V)

Det synes jeg er lidt overraskende og ikke noget vi snakkede om under det udbud, der var af Regattaen i 2019.

Læs også
Virklund vil have en kunstgræsbane
Abonnement

Der var tale om en byfest for alle og ikke kun for nogen. Fint at der er brugerbetaling hos private arrangører såsom Hede Rytmer, men det er så også uden stort kommunalt tilskud.

Læs også
Regattaen indfører betaling til de store koncerter
Abonnement
Læs også
Regatta-entré deler vandene
Abonnement

Det der virkelig undrer mig er, at i begge tilfælde anbefaler kultur- og fritidsformanden, at Virklund anvender 50/50 puljen til kunstgræsbane og at det er fint at den kommunale byfest nu ikke er for alle.

Indlæser debat...