SIF-fans får rabat på udebane

Silkeborg IF har lavet en aftale med AaB, AGF og Viborg om, at klubbernes fans får billig adgang til udebaneafsnittene

Udgivet:27. marts 2017, 10.02

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Af Michael Helligsø
mih@mja.dk

6 år siden

FodbolD Det bliver ikke entrebilletten, der afholder Silkeborg IF's fans fra at bakke talstærk op om holdet til udekampene i det kommende nedrykningsslutspil i Superligaen.

For at sikre klubben de bedste muligheder for at opnå succes, har klubben lavet en aftale med AaB, Viborg og AGF, der er de tre modstandere i puljespillet. Aftalen betyder, at SIF's fans kan se udekampen mod de tre klubbern for en pris på 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn.

Håbet er, at det kan være med til at fylde udebaneafsnittende op til de tre udekampe.

- Det er en rigtig fin aftale, vi har lavet med de tre andre klubber. Vi giver SIF's mange tilhængere en mulighed for at komme billigt til fodbold på udebane, og samtidig får fansene af Viborg, AGF og AaB det samme tilbud hos os. Jeg håber at rigtig mange SIF'ere vil tage med på udebane for at støtte klubben i den intense fase, turneringen går ind i nu, siger SIF's direktør, Kent Madsen.

Direktøren er glade for, at de jyske klubber er blevet enige om en aftale, der også medfører, at der bliver et stemningsafsnit og et familieafsnit for SIF-fansene på udebanetribunerne i Viborg, Århus og Aalborg.

De SIF-fans, der ønsker at benytte sig af aftalen, bestiller blot billet til udebaneafsnittet i den respektive klubs billetsystem.