Flydende teater om »Livets vand«

Stort teaterprojekt er ved at gøre klar til premiere på Silkeborg Bad inden truppen stikker til søs på Gudenåen

Udgivet:23. maj 2019, 13.56

Læsetid:2 minutter

TEATER En lang fortælling om »Livets vand«, som i den kommende tid bevæger sig langs Gudenåen, er lige nu under forberedelse på Silkeborg Bad.

Her er en trup med 20 internationale skuespillere, teaterfolk og musikere i fuld gang med at øve sig på fortællingens første akt, som tager sit udspring ved Arnakkekilde på Silkeborg Bad.

Der efter flyder »Livets vand« med Gudenåen til udløbet ved Randers Fjord og videre ud på åbent hav til den hellige Ilse Made Kilde på Samsø.

Undervejs på den 17 dage lange teaterturné, bliver der opført ni forskellige forestillinger, som alle tager fat om stedspecifikke, historiske emner og inviterer publikum med på en rejse med »Livets vand«.

- Det er en forestilling, som blandt andet sætter fokus på vand som en handelsvare og som også sætter spørgsmålstegn ved, om vi i det hele taget har rent vand om 50 år, fortæller leder af Teaterlaboratoriet Hakkehuset i Lysbro og kunstnerisk leder af den forestillingen, Magnus Errboe.

En ny begyndelse...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Kultur

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere