Cheftræner forlænger med Kjellerup IF

Krzysztof Popczynski skal også i de næste to år stå i spidsen for danmarksserieklubben

27. november 2020, 13.38

Krzysztof Popczynski kan se frem til fortsat at arbejde med anfører Christoffer Maul Petersen og resten af førsteholdet i Kjellerup IF. Foto: Jakob Stigsen Andersen

FODBOLD Han har været i Kjellerup IF i snart to år, og nu er Krzysztof Popczynski klar til at tage to år til.

Den 51-årige polske cheftræner har netop sat sin underskrift på en ny kontrakt med danmarksserieklubben, som han skal stå i spidsen for indtil udgangen af 2022.

- Krzysztof har nu været i klubben i to år, og vi har været rigtig glade for det arbejde, han har udført, siger sportschef Ole Pagh Madsen.

- Han overtog et hold bestående af nye spillere, og siden hans start har han og resten af trænerteamet bygget på og fået skabt et rigtig godt hold, som vi tror på kan spille med om oprykning til 2. division, fortsætter han.

Kjellerup overvintrer på en fjerdeplads i danmarksserien, og i klubben er man meget tilfreds med hans arbejde.

- I Krzysztof har vi en fagligt meget dygtig træner. Han er så omhyggelig i sin tilgang til trænerjobbet. Hver eneste træning og hver eneste kamp er omhyggelig planlagt. Med sit utroligt store engagement har han - med resten af trænerteamet - fået skabt et rigtig godt træningsmiljø, siger Ole Pagh Madsen.

Krzysztof Popczynski selv er også meget tilfreds med sin forlængelse.

- Igennem mange år har jeg set KIF som en helt speciel klub med mange traditioner, fantastiske frivillige og nogle unikke faciliteter. Alle omkring klubben gør et stort arbejde, og jeg er glad for, at jeg kan bidrage til de ambitioner, der er i klubben.

- De første to år i klubben har været lidt specielle. Først med en træls nedrykning og så med corona, som har præget dette år. Men jeg synes, det begynder at se rigtig positivt ud med den dygtige spillertrup, vi har.

- Der er et kæmpe potentiale, og jeg glæder mig rigtig meget til at kunne udvikle holdet og spillerne endnu mere, så vi kan indfri målet om at rykke op i 2. division, siger cheftræneren.