Frygt for smittekaos: Midtjysk Julecup aflyser igen i år

Aflysningen gør ondt på både fællesskabet og økonomien

Udgivet:04. december 2021, 07.41

Læsetid:1 minut

Midtjysk Julecup breder sig over hele Ikast-Brande og har normalt deltagere fra hele verden. Her ses et japansk hold i Brande Hallerne i 2018, før noget hed corona. Foto: Tom Laursen

1 år siden

IKAST-BRANDE Sidste år blev Midtjysk Julecup aflyst på grund af covid-19 allerede i oktober. Stævneledelsen har indtil holdt vejret og håbet på en bedre smitteudvikling, men nu er beslutningen for årets cup truffet.

- Det er med stor beklagelse, at stævneledelsen aflyser Midtjysk Julecup 2021. Midtjysk Julecup skulle være skudt i gang for 48. gang 27. december og afsluttet med et brag af en finaledag 30. december. Desværre må vi erkende, at udviklingen af coronasituationen i Danmark skaber så meget usikkerhed, at vi har besluttet ikke at gennemføre Midtjysk Julecup, lyder det i en pressemeddelelse.

Stævneledelsen uddyber videre, at usikkerheden, sammenholdt med de gældende restriktioner, er baggrunden for beslutningen.

- Samtidig vil vi støtte op om de bestræbelser, der gøres for at »inddæmme« coronasmitten. Derudover skulle den daglige turnering også gerne kunne køre efter nytår, lyder det.

Stævneledelsen tilføjer, at aflysningen har store konsekvenser for Bording KFUM Håndbold økonomisk, men ikke mindst gør det ondt på fællesskabet og de mange frivillige.