SIF opruster på udebane: Gratis busser til fans

SIF og SIFosis samarbejder for at få størst mulig opbakning mod AGF og Viborg

Udgivet:29. marts 2017, 09.43

Læsetid:2 minutter

SIF-fans får mulighed for gratis transport til udekampen i Aarhus. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Af Mathias Hove Andersen
maa@mja.dk

6 år siden

FODBOLD De seneste dage har Midtjyllands Avis sat fokus på de lave tilskuertal til Silkeborg IF's kampe i Superligaen, og nu opruster klubben med et nyt initiativ, der skal få flere folk på tribunerne i nedrykningsslutspillet.

- Under overskriften »Alle mand til Aarhus og Viborg« stiller SIF fire fanbusser til rådighed for tilhængerne til de vigtige udekampe mod AGF og VFF, oplyser SIF på klubbens hjemmeside.

Udekampen i Aarhus 10. april og opgøret i Viborg 17. april kan få stor betydning for SIF's chancer for at overleve i landets bedste fodboldrække.

- Jeg håber, at rigtig mange SIF'ere vil tage med på udebane for at støtte klubben i den intense fase, turneringen går ind i nu. I hvert fald vil vi fra klubbens side gerne understøtte den loyalitet, fansene viser uge efter uge ved at støtte SIF både ude og hjemme. Og kan initiativet betyde, at flere tager med, giver vi vores spillere de bedste forudsætninger for at skabe resultater, udtaler SIF-direktør Kent Madsen.

SIF oplyser samtidig, at tilmeldingen administreres af fanklubben SIFosis, der samarbejder med SIF om busturene.

- Kom op af sofaen Silkeborg. Fodbold skal ses på stadion - ikke i TV, lyder beskeden fra SIFosis på Facebook, hvor alle SIF-fans opfordres til at melde sig under fanerne.

Kampen i Aarhus og de øvrige udekampe i nedrykningsslutspillet mod Viborg FF og AaB er omfattet af den aftale, som SIF tidligere på ugen kunne præsentere i samarbejde med de øvrige klubber i puljen, hvilket sikrer billige billetter til alle kampene.

SIF tager hul på nedrykningsslutspillet lørdag eftermiddag klokken 16, hvor AaB gæster Mascot Park.