60 års bryllupsdag i Hammel

Efter at have drevet landbrug i 55 år er Anna Marie og Anders Skram Andersen nu flyttet til Hammel, hvor de også har et aktivt liv

Udgivet:03. februar 2022, 13.00

Læsetid:1 minut

Sammen med hunden Fie nyder Anna Marie og Anders Skram Andersen i dag livet på Vestervangsvej i Hammel.

DIAMANTBRYLLUP: Anna Marie og Anders Skram Andersen, Vestervangsvej 64 Hammel, har diamantbryllup torsdag den 3. februar.

I 55 år drev de sammen et landbrug på Skovladen, der i mange år fulgte med udviklingen. De fem børn voksede op her, og i dag er familien på 25, når de nærmeste samles.

I 2017 flyttede de til deres nuværende hjem i Hammel.

Flytningen hertil var en stor ændring sent i livet. Trods dette har de formået at skabe sig et udadvendt og aktivt seniorliv med fokus på samvær frem for alderdommens skavanker.

Anna Marie værdsætter et aktivt liv som besøgsven i Røde Kors, og hun deltager i Aktivisternes og Kirkecaféens arrangementer. Ligeledes prioriteres en cykeltur, daglige gåture, og nogle runder med strikkepindene højt.

Anders går daglige ture i Hammel med den lille glade hund Fie. Det bedste, han ved, er at falde i snak over hækken eller på bænken med andre. Her er hunden ofte bindeledet. Ad omveje hørte han om en ældre landmand, der sad alene. Dette har nu udviklet sig til ugentlige besøg og indimellem en køretur ud for at se på afgrøder og mange samtaler om »gammelt landsmandsliv«.

Fejringen af diamantbrylluppet er aflyst på grund af corona. MTL