Efter lang corona-pause: Eventyrlig visit på Bjerget

Rys H.C. Andersen, entertaineren Lars Rasmussen, er glad for endelig at være på arbejde igen efter lang corona-pause

3. juli 2020, 15.44

Lars Rasmussen lider af KOL og har i det meste af nedlukningsperioden valgt at isolere sig fra andre. - Men nu er jeg mere modig, og udendørs arrangement passer mig perfekt, siger han efter visitten på Himmelbjerget.

HIMMELBJERGET Selveste eventyrdigteren H. C. Andersen besøgte Himmelbjerget i går - i skikkelse af Ry-entertaineren Lars H. Rasmussen.

Børn og voksne hyggede sig, og for ham selv var det også lidt af et eventyr at være på arbejde igen efter en meget lang corona-pause.

- Siden nedlukningen i marts har jeg kun haft én optræden som klovn ved et børneloppemarked i Silkeborg - ellers har al underholdning og aktivitet været aflyst.

- Jeg er meget taknemmelig over at have modtage kompensation for tabt omsætning, ellers havde det ikke været særlig godt, siger Lars Rasmussen.

- Men nu begynder der heldigvis at komme bookninger igen - og fredag optræder jeg med mit indiandershow for 200 sfo-børn i Grenaa.

Lars Rasmussen lider af KOL og har i det meste af nedlukningsperioden valgt at isolere sig fra andre.

- Jeg har været meget påpasselig med at holde stor afstand til andre, men nu er jeg mere modig, og udendørs arrangementer passer mig perfekt, siger han.

H. C. Andersens besøg på Himmelbjerget med høj hat og højtlæsning af eventyr var sommerens første indslag i »Himmelhop«.

Hen over hele sommerferien afvikler Ry-firmaet Greenways arrangementer på bjerget for både børn og voksne. I det dejlige sommervejr i går havde Lars Rasmussen mange glade lyttere til sine eventyr. Han er tilbage på Himmelbjerget 23. juli. sinn

Læs også
Ekstra millioner på vej til Skanderborg
+Abonnement