Byggeri: Invitation til studietur i skønne Silkeborg

21. september 2019, 08.05

BYGGERI Kære Hans Okholm.

Jeg vil gerne invitere dig på studietur til Åhavevej 50, Silkeborg. Jeg gør det åbent, så du ikke bliver hængt ud for at deltage i gratis studieture.

Jeg kan ikke byde på bustur, lækker mad og drikke, men jeg kan byde på min udsigt fra stuen, hvor du synes, det er helt OK med 14 lejligheders indblik. Jeg vil vise dig, hvor tæt på det lille bitte fodaftryk på 5-6 etager kommer på mit hus, og vise dig, hvor smukt og historisk et hus, der må lade livet for dette højhusprojekt. En historisk bygning, som ikke er i så dårlig stand, som du beskylder den for, og som er bevaringsværdig.

Du er velkommen til at invitere embedsmænd fra Plan og Vej med - gerne Trine Skammelsen, som jeg havde fornøjelsen af at opleve til foredrag i foreningen »Skøn på Silkeborg« den 10.09.2019.

Derudover er du også velkommen til at invitere dine byrådskollegaer med.

Mht. dato og tidspunkt er jeg meget fleksibel - det kan også blive efter arbejde, så i ikke skal betale for en fridag til studietur.

Som sagt er det ikke med middag, men en kop kaffe vil jeg gerne byde på.

Jeg håber, at I også vil deltage i denne studietur og vise jeres engagement i byens historie og arkitektur »live« i stedet for blot at kigge på tegninger og store streger for kommunens planstrategi 2040.

SU: Senest den 04.10.19 aht. køkkenet.

PS: jeg forventer at høre fra dig, ligesom du på byrådsmødet den 26.08.19 nævnte, at du ville kigge på Åviftens byggemateriale, og vende tilbage angående vinduer i gavlene.