SIF slap billigt mod topholdet

FC Midtjylland var klart bedst og vandt fortjent lokalopgøret i Herning

2. december 2019, 20.52

Anders Hagelskjær, Sory Kaba og Nicolai Vallys i opgøret i Herning. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

FODBOLD Nogle gange er modstanderen bare en klasse bedre. Det var virkeligheden for Silkeborg IF mandag aften, hvor holdet tabte 2-1 på MCH Arena i Herning.

Topholdet sad tungt på hele opgøret, og kun stærkt spil af Rafael Romo i SIF-målet holdt måltavlen i ro. Antallet af målforsøg viste 24-4 i FCMs favør, men en sen reducering fra Emil Holten var alligevel ved at skabe spænding.

Første halvleg blev en hård oplevelse for SIFerne, der i perioder var spillet helt ned under græstæppet. Statistikken viste 12 forsøg mod mål fra FCM og nul fra SIF i de første 45 minutter.

Som en naturlig følge af det, kom FCM også foran efter 15 minutter, da Joel Andersson blev spillet fri på kanten, og hans indlæg havnede i hovedet på Emiliano Marcondes, der dirigerede bolden i nettet.

FCMerne sad efterfølgende tungt på opgøret, men SIF kom lidt bedre med efter pausen.

Efter 73 minutter scorede hjemmeholdet imidlertid igen, da et hjørnespark endte hos Rasmus Nicolaisen, der headede FCM på 2-0 foran de 6612 tilskuere.

SIF skabte ikke meget frem ad banen, men netop som kampen så ud til at dø ud, dukkede Emil Holten op og reducerede til 2-1 med fire minutter igen. Det gav lidt spænding til sidst, men SIF nåede aldrig at blive rigtig farlig.