SIF Q jubler over landsholdsudtagelse

Filippa Christensen fra Silkeborg IF Q er med i den danske U16-trup

18. februar 2020, 10.38

SIF Q-træner Henrik Bull Skov ser udtagelsen som et skulderklap til arbejdet i klubben. Foto: Martin Ballund

FODBOLD Det kvindelige danske U16-landshold deltager i denne uge i UEFA Development Tournament, der afvikles på St. George’s Park i England.

Med på holdet er Filippa Christensen fra Silkeborg IF Q, og udtagelsen skaber stor glæde i klubben.

- Det er godt for en ung klub som SIF Q, at vi endnu en gang kan levere en spiller til ungdomslandsholdene.

- Vi tager det selvfølgelig som et udtryk for, at alle omkring klubben gør et stort og rigtigt stykke arbejde, udtaler cheftræner Henrik Bull Skov.

Midtbanespilleren er allerede noteret for to optrædener i nationaldragten, og hun får pæne ord med på vejen fra Silkeborg.

- Selv om Filippa er U16-spiller, er hun dygtig nok til at være med omkring U18 DM-holdet. Hun er en interessant spiller, som spiller med stor fysik og høj intensitet i sit spil, vurderer Henrik Bull Skov.

Det lovende talent fik sin fodboldopvækst i HA85, men i 2016 skiftede hun til SIF Q, og siden er det kun gået en vej.

- På U18-holdet kommer vi rundt og spiller i hele landet mod de bedste hold, hvilket er kæmpestort. Jeg er meget glad for at spille på holdet, da jeg føler, vi udvikler os individuelt, men også som et hold, fortæller Filippa Christensen.

Ugens UEFA Development Tournament indledes onsdag i Birmingham, og her kan Filippa Christensen og de øvrige danske piger se frem til at møde England, Spanien og USA.

- Jeg ser meget frem til turen og er stolt over, at jeg skal med. Jeg forventer, at turen til England bliver en oplevelse for livet med god fodbold mod nogle af de bedste modstandere, man kan få, lyder det håbefuldt fra Filippa Christensen.