God start på året

14. januar 2020, 12.12

SILKEBORG Det nye år startede på bedste måde. Først var der indvielse af det store snedkerværksted på Rosengårdcentret. En donation fra Ve-lux-fonden på kr 50.000 gav mulighed for, at Per Sørensen kunne købe ikke mindre end 5 nye drejebænke hos en forhandler i Odense. Der var glade smil overalt, og maskinerne snurrede lystigt. Tillykke for det store arbejde, der lå forud, både tålmodigheden, som evnen til at finde midlerne, godt gået. En fin reception, med bobler og kage fik det hele til at give mening for dette gode værested.

Samme dag havde Rosengårdcentret nytårskur, over 200 var tilmeldt, så 50 måtte sidde udenfor, men højtalerne er fine, også her.

Både formand Else Marie Sørensen og ansvarshavende Anne-Louise Sollmann Sørensen var i hopla. Havde lavet et sammenspil om tiden fra 1940 om krigsbørnene, besættelsestiden, benzinkrisen, mordet på Kennedy, terroren i New York, og mange andre hændelser i denne periode, og efter tilhøreres reaktioner var det et tiltag, der faldt i god jord. Fantastisk at få mange ting genopfrisket. Fik igen boblevand og kager, så jeg må sige, det blev en af de rigtig gode dage i Alderslyst og på Rosengårdcentret. Tak for dette fine og velgennemførte nytårstaffel. Lad det blive en tradition!