112

Stor udrykning: Ben fastklemt i dør

Brand og Redning rykkede ud til fastklemt i lejlighed på Århusbakken

12. januar 2020, 10.49

Brand og Redning mødte talstærkt op på Århusbakken søndag formiddag, hvor en kvinde havde fået sin fod i klemme mellem en dør og klædeskab. Foto: Peter Erfurt

SILKEBORG Brand og Redning rykkede søndag formiddag ud med blå blink på tre køretøjer til Århusbakken, efter vagtcentralen havde modtaget en melding om, at en person var fastklemt.

Helt så dramatisk var det dog ikke, for da mandskabet nåede frem, viste det sig, at en kvinde i en etageejendom på Århusvej var faldet i sin lejlighed og havde fået sine ben i klemme i en dør i lejligheden.

- Noget var faldet ned og pressede på den anden side af døren, så kvinden sad reelt fast. Døren klemte ind på kvindens ben ved knæhaserne, og det gjorde ondt på hende, siger indsatsleder Allan Riisberg.

Kvinden, der altså ikke selv kunne komme fri, lå i et par timer på gulvet, før hun til sidst syntes, at det var nødvendigt at tilkalde hjælp. Et barnebarn, der var i lejligheden, kunne heller ikke få hende fri. Derfor måtte der et hold stærke brandfolk til at hjælpe kvinden ud af grebet.

- Vi endte med at save det nederste af døren over og så var hun fri. Kvinden skulle lige sunde sig lidt bagefter, men hun behøvede ikke at blive tilset på skadestuen, siger indsatslederen.