Opdateret: SIF har solgt midtbanespiller

Robert Gojani er solgt til Kalmar FF

Udgivet:05. februar 2023, 12.57

Læsetid:1 minut

Robert Gojani (t.v.) meldes på vej til svenske Kalmar FF. Foto: Martin Ballund

Mathias Hove Andersen
Sportsjournalist| maa@midtjyllandsavis.dk

1 måned siden

FODBOLD Silkeborg IF har accepteret et bud på 30-årige Robert Gojani. Han skifter til den svenske klub Kalmar FF.

Gojani skiftede i august 2021 til Silkeborg IF fra Elfsborg. Siden er det blevet til 37 kampe for SIF, men nu vender han retur til Sverige.

- Robert Gojani har på grund af nogle omstændigheder i sin nærmeste familie haft et stort ønske om at vende tilbage til Sverige, og det har vi ikke villet sætte os imod. Han har været en dygtig spiller for os i sine bedste perioder, mens der desværre også har været nogle perioder med småskader, som har vanskeliggjort et kontinuerligt forløb. Der er ingen tvivl om hans kvaliteter, og han har også været en rigtig god fyr at have i omklædningsrummet, men nogle gange er der også nogle ydre omstændigheder, som vi må handle efter. Vi sender ham derfor videre til det svenske med stor tak for indsatsen, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportschef Jesper Stüker.

Kalmar FF betaler en mindre overgangssum for midtbanespilleren, som inden tiden i Elfsborg spillede i Jönköpings IF sammen med André Calisir. Han har gennem årene spillet 136 kampe i den bedste svenske række samt 96 kampe i den næstbedste. Han har endvidere en enkelt A-landskamp for Sverige tilbage i 2018.

- Jeg glæder mig meget til at spille for Kalmar og er samtidig ked af at forlade Silkeborg IF så pludseligt - jeg har haft en rigtig god tid i en meget dejlig klub med gode mennesker og god fodbold. Men nogle gange sker der nogle ting i livet, som ændrer på situationen, og jeg er glad for, at klubben har udvist forståelse. Jeg vil stadig følge klubben tæt og heppe på de røde, siger Robert Gojani.

Læs også
<span>SIF svækket i Spanien:</span> Midtbanespiller tæt på klubskifte <span>SIF svækket i Spanien:</span> Midtbanespiller tæt på klubskifte
Læs også:
SIF svækket i Spanien: Midtbanespiller tæt på klubskifte

Indlæser debat