Spøgelsesjægere har fundet resultater på Herning Museum

Udgivet:22. november 2011, 06.14

Læsetid:2 minutter

En af spøgelsesjægerne (den hvide skikkelse) blev skubbet under optagelserne og måtte støtte sig til døren for ikke at falde. Du kan se videoen i sin fulde sammenhæng på Ghosthunting.dk. Fotoet her er fra videoen.

Søren Nielsen
Digital Redaktør| sn@midtjyllandsavis.dk

De lokale spøgelsesjægere fra Ghosthunting.dk har nu offentliggjort resultater, der tyder på såkaldt paranormal aktivitet på Herning Museum.

Ghosthuntning.dk består af en gruppe mennesker primært fra Silkeborg-området, der i deres fritid arbejder med at bevise, at der findes mere mellem himmel og jord, end man lige regner med.

For nylig var de på besøg på Herning Museum, hvor de undersøgte den afdøde eneboer Ane Maries hus. Flere mener nemlig, at der foregår mystiske og uforklarlige ting i og omkring huset.

Og det gør der også.

Det er spøgelsesjægerne fra Silkeborg ikke i tvivl om.

Gruppen har nu lagt en stribe dokumentation ud på deres hjemmeside. Der er tale om dokumentation, som på en eller anden måde tilsyneladende viser, at der sker "spøgelses-agtige" ting på stedet.

Blandt andet viser videooptagelser, hvordan temperaturen efter opfordring falder flere grader. Andre optagelser viser også "ildkugler" fare forbi. Og det mest skræmmende er, at en lommelygte pludselig bliver tændt, efter at spøgelsesjægerne har bedt spøgelset om at tænde den!

Stifteren af Ghosthunt.dk, Thomas Andersen, siger om arbejdet på stedet:

- Vi kører efter princippet "døm selv", så vi vil jo ikke låse os fast på noget. Men vores konklusion er, at det helt sikkert var et rigtig spændende sted og få mulighed for at undersøge, og jeg er da også sikker på, at Ane Marie nok er derude et sted og passer på sine gamle bygninger. Alt i alt var det en rigtig god aften, men man kunne godt have brugt lidt mere ro eftersom at der var så mange menesker med, siger han.

Spøgelsesjægerne fra Silkeborg har ikke til formål at udrydde spøgelser. De vil kun dokumentere, at der findes mere mellem himmel og jord, end vi regner med.

Se deres resultater og hjælp selv med at tyde dem - KLIK HER