Svar til Jørn Rye Rasmussen: Der er mange faktuelle fejl

Udgivet:03. december 2022, 08.00

Læsetid:2 minutter

Af Lars Hedegaard Medlem af byrådet i Silkeborg (K)

2 måneder siden

REGATTA Kære Jørn Rye Rasmussen.

Uagtet din meget store politiske erfaring, er det altid en fordel at sætte sig ind i sagerne, inden man indrykker sine synspunkter i dagspressen.

Der er mange faktuelle fejl i det du skriver - eksempelvis, at jeg foreslog en undersøgelse af Silkeborg Byråd! Det er ikke korrekt - jeg forslog en undersøgelse af Kommunens rolle i forbindelse med Regattaforløbet fra samarbejdsaftalens indgåelse i 2020 og frem til afholdelsen i 2022.

Jeg kender dig ikke, og jeg ved derfor heller ikke, hvor stor din ledelseserfaring er i forhold til netop at undgå mistænkeliggørelse af ledelse og medarbejdere. Når der er en tendens til mange kritiske spørgsmål og mistillid i det omgivende samfund, er det altid en god idé at lade sig undersøge.

Læs også
<span>Mistænkeliggørelse:</span> Den nye trend i politik <span>Mistænkeliggørelse:</span> Den nye trend i politik
Læs også:
Mistænkeliggørelse: Den nye trend i politik

Netop for at frikende og rense »virksomhedens« ledere og medarbejdere.

Alternativt vil kritikken ikke forstumme, og fortsætte i et langt væk.

Er det god ledelse og personalepleje?

Du skriver tillige, at forslaget om en undersøgelse var »helt uden om sit eget parti«. Jeg kan meddele dig, at der var 100 procent enighed i gruppen.

En anden fejl, - du skriver jeg vil bruge 100.000 kr. på en undersøgelse - hvor har du det tal fra?

I forhold til at jeg selv burde lave et »simpelt og arbejdskrævende arbejde som byrådsmedlem«, må det være en kommentar hvor du skriver mod bedre vidende. Jeg har om nogen arbejdet »på sagen« siden februar måned - internt - i byråd og ledelse, da jeg netop har den holdning, at vi ikke skal udstille uenigheder unødigt i pressen.

Det tror jeg faktisk at selv dine politiske kammerater og venner kan bekræfte.

Slutteligt imponerende, at du som pensioneret byrådsmedlem kan konkludere på kommunens rolle: »Der er ikke noget at komme efter« (Ikke fugls føde på mistænkeliggørelsen). Har du oplysninger, som vi nuværende byrødder ikke har adgang til?

Indlæser debat