Silkeborg-kvinde fortsætter arbejdet: Randi vil udvikle aktiviteter og fællesskaber i KFUM og KFUK

Randi Vestergaard fra Silkeborg er genvalgt til KFUM og KFUK’s Hovedbestyrelse

Udgivet:16. november 2022, 11.00

Læsetid:1 minut

Randi Vestergaard, der er opvokset i Bording og i dag bor i Silkeborg, vil havde fokus på arbejdet i lokalforeningerne. Foto: Magnus Najbjerg

4 måneder siden

VALG: Randi Vestergaard glæder sig til at genoptage bestyrelsesarbejdet, efter hun i weekenden blev genvalgt til KFUM og KFUK’s Hovedbestyrelse. Hun vil have fokus på, at KFUM og KFUK er en levende og relevant børne- og ungdomsorganisation. KFUM og KFUK skal møde børn og unges behov og give dem livsmod og handlemuligheder i forhold til tro og samfund.

- Noget af det vigtige for KFUM og KFUK i de kommende år er at modsvare stigende mistrivsel med KFUM og KFUK’s forpligtende fællesskab. Fællesskabet er kendetegnet ved, at »vi« er større end »jeg«, og at tro er et nærværende og relevant svar på de udfordringer, børn og unge møder, fortæller Randi Vestergaard.

Det vil hun gøre ved at have et stort fokus på at skabe fællesskaber og aktiviteter i KFUM og KFUK’s lokalforeninger.

- Det er vigtigt, at KFUM og KFUK fastholder vores lokale forankring, og at Hovedbestyrelsen hjælper lokalforeningerne til at skabe levende aktiviteter og stærke fællesskaber til glæde for alle børn og unge, siger Randi Vestergaard.

Hun er opvokset i Bording, hvor hun som barn var en del af KFUM Skelhøje-Frederiks, mens hun som ung var en del af KFUM og KFUK i Bording.

I dag bor Randi Vester- gaard i Silkeborg, hvor hun er medlem af KFUM og KFUK i Silkeborg. MTL