Tung it-profil til Silkeborg-virksomhed

Bankdata med afdeling på Stagehøjvej i Silkeborg ansætter Martin Stampe som ny udviklingsdirektør

Udgivet:19. maj 2022, 09.25

Læsetid:1 minut

Martin Stampe er uddannet softwareudvikler fra Aarhus Universitet. Foto: Bankdata

Jakob Munk Schmidt
Journalist| jams@midtjyllandsavis.dk

JOBNYT: Pr. 1. august tiltræder Martin Stampe i den øverste ledelse hos it-virksomheden Bankdata.

Han bliver ny it-udviklingsdirektør og kommer fra en stilling som senior vice president for Danske Banks data- og analytics-område.

Martin Stampe kom til Danske Bank i 2004 og har blandt andet haft ansvaret for alle finansvirksomhedens kundevendte, digitale kanaler.

- Der er ingen tvivl om, at Martin Stampe er en tung profil inden for finansiel IT. Han har erfaring med både de afgørende kernesystemer og betalingsmotorer og de digitale kundevendte kanaler. Derudover har han spillet en væsentlig rolle i Danske Banks cloud rejse. Med Martin Stampe om bord får vi endnu bedre forudsætninger for at realisere Bankdatas strategi, siger Esben Kolind Laustrup, administrerende direktør for Bankdata.

Årgang 1979

Martin Stampe er årgang 1979, oprindeligt uddannet softwareudvikler fra Aarhus Universitet og bosat i Brabrand ved Aarhus.

Ved siden af karrieren i Danske Bank har Martin Stampe været med til at etablere Destination Aarhus, der skal gøre Aarhus-regionen attraktiv for professionelle i teknologiske fag.

Bankdata er blandt Danmarks største it-virksomheder med cirka 900 medarbejdere og en omsætning på 1,7 mia. kroner.

Bankdatas løsninger bruges hver dag af 7500 bankmedarbejdere, 1,6 millioner danskere og 187.000 erhvervsdrivende.

Bankdata blev stiftet i 1966 og foruden det lokale kontor på Stagehøjvej i Silkeborg har findes kontorer i Fredericia og Aarhus.

It-firmaet ejes af Jyske Bank sammen med Sydbank, Ringkjøbing Landbobank, Sparekassen Sjælland-Fyn, Skjern Bank, Djurslands bank, Nordfyns Bank og Kreditbanken

Indlæser debat