Nicoline er fuldstændig forelsket i teater

17-årige Nicoline Hammer Johnsen fra Sydbyen spiller hovedrollen Mille i musicalen Askepop, og scenen er det sted, hvor hun ønsker at være

16. marts 2019, 19.00

Nicoline Hammer Johnsen (th)spiller Mille i musicalen Askepop, der handler om drømmen om at blive en stor musicalstjerne. Drømme, som Nicoline sagtens kan sætte sig ind i, selvom handlingen kan være lidt mystisk. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SILKEBORG Hun ville såmænd have ladet sig nøje med at spille tredje træ fra venstre. Bare hun kunne få lov til at være med.

Men nu fik Nicoline Hammer Johnsen hovedrollen som Mille i musicalen Askepop, der har premiere i Jysk Musikteater på mandag. Igen er det et samarbejde mellem Silkeborg Ungdomsskole og Den Kreative Skole, der får årets ungdomsmusical på benene, og Nicoline Hammer Johnsen er med for femte eller sjette gang. Det har hun ikke helt styr på, for hun er med, så snart en opsætning er undervejs.

- Jeg er fuldstændig forelsket i at lave sådan noget her. Mine forældre har nok altid vidst, at jeg var et mærkeligt barn, for når de hentede mig fra teatret, så kunne jeg udbryde fra bagsædet, at jeg bare er så lykkelig, siger hun.

Teatret har også bestemt hendes uddannelsesvalg, for hun har gået på Lunderskov Efterskole på drama-linjen, og lige nu pendler hun til Aarhus for at tage en tre-årig HF, hvor man er på teatret Filuren en dag om ugen.

Det svarer til de ungdomsuddannelser, der har en sportslinje tilknyttet, forklarer hun.

Men om det er musicallinjen i Fredericia, der er næste mål, er hun ikke helt afklaret med.

Fortæller historier...