Realitykendis kendt skyldig i voldtægt af 25-årig kvinde

Onsdag middag er "Paradise Hotel"-vinderen Teitur Skoubo idømt to år og seks måneders fængsel for voldtægt.

Udgivet:25. maj 2022, 13.20

Læsetid:2 minutter

Onsdag er realitykendissen Teitur Skoubo idømt to år og seks måneders fængsel for en voldtægt af en 25-årig kvinde. Han anker dommen på stedet. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

ODENSE Realitydeltageren Teitur Skoubo er kendt skyldig i at have voldtaget en 25-årig kvinde i Odense i november.

Det har Retten i Odense afgjort onsdag middag.

Han er blevet idømt to år og seks måneders fængsel og skal betale 100.000 kroner i erstatning til den 25-årige kvinde.

Dommeren og de to domsmænd lægger vægt på, at det var en voldtægt begået af en offentligt kendt person, der burde være et forbillede.

Den 26-årige Teitur Skoubo, der nægter sig skyldig, har med det samme anket dommen til frifindelse.

Voldtægten fandt sted efter en bytur i Odense sidste år, hvor de to mødtes på natklubben Butchers.

Anklager Jacob Thaarup krævede efter dommen varetægtsfængsling af realitykendissen, der har været på fri fod under retssagen.

Dels fordi han er bange for, at Teitur Skoubo ikke ville komme tilbage til Danmark fra sit hjem i Spanien for at afsone, dels fordi det ville krænke den generelle retsfølelse, hvis han fik lov til at være på fri fod, ind til han skal afsone.

Dommeren imødekom ønsket og fængslede Teitur Skoubo, fordi dommen er på mere end to år og henviste til retsfølelsen.

Sagen har haft stor mediebevågenhed, og ved første retsdag, mandag, var der slet ikke plads til alle de journalister og realitykendisser, der var mødt op for at høre "Paradise Hotel"-vinderens forklaring.

Torsdag skabte det en del protester blandt både journalister og kendisvenner, fordi de ikke fik lov at høre Teitur Skoubos forklaring.

Igen onsdag var der mange realitydeltagere med i retssalen. De forlod tydeligt oprørte retssalen i samlet flok efter domsafsigelsen og forskansede sig i et lille rum med Teitur Skoubo og en advokatsekretær i et par minutter.

Kort efter blev den 26-årige realitykendis i følgeskab af to betjente ført ind i en bil og kørt til arresten.

Teitur Skoubo er blandt andet kendt for at have vundet realityprogrammet "Paradise Hotel" i 2019, og så har han cirka 138.000 følgere på det sociale medie Instagram.

Han er foruden sin voldtægtsdom tiltalt for vold i 2019. Den sag venter stadig på en afgørelse, da Teitur Skoubo ikke kunne deltage i retssagen i januar i år på grund af sygdom.

/ritzau/

Reality awards 2021 Teitur Skoubo er blevet idømt to år og seks måneders fængsel for at have voldtaget en kvinde efter en bytur i Odense i november sidste år. Han har tidligere vundet tv-programmet "Paradise Hotel". (Arkivfoto). Anthon Unger/Ritzau Scanpix