Silkeborg IF henter talent i Hobro

Magnus Rosengren skal i første omgang spille for ungdomsholdet

Udgivet:22. november 2022, 07.48

Læsetid:1 minut

Magnus Rosengren begynder i SIF til nytår. Foto: Silkeborg IF

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

FODBOLD Silkeborg IF har længe haft et godt øje til offensivspilleren Magnus Rosengreen, der har spillet i Hobro HK. Her har han hidtil optrådt primært for Hobro-klubbens U17-hold, lige som han har fået kampe i U19 Divisionen og trænet med NordicBet Liga-holdet.

Nu tiltræder Magnus Rosengren efter nytår i SIF.

- Magnus er en spiller, som vi har fulgt over en længere periode. Vi vurderer, at han har haft en rigtig god udvikling i Hobro, hvor han på forskellige niveauer har vist sig godt frem, lyder det fra talentchef Peter »PC« Hansen.

Han peger på, at den kommende SIF-spiller har mange kvaliteter.

- Magnus er en hurtig og målfarlig offensiv spiller, som er god til at binde spillet sammen, når hans hold skal frem på banen. Det kan han, fordi Magnus har en god spilforståelse og grundteknik - han kan suge bolden til sig og skiftevis spille i små og store rum. På den måde passer han rigtig godt ind i vores spillestil og sammen med de typer spillere, som vi har i SIF. Desuden har vi ikke så mange spillere i årgang 2006 - her vil Magnus bidrage til bredden og forhåbentligvis toppen af årgangen, lyder det fra talentchef Peter »PC« Hansen.

Magnus Rosengreen flytter til Silkeborg og skifter skole til Silkeborg Efterskole, hvor han færdiggør 10. klasse. Nu glæder han sig til sine nye udfordringer.

- Det at lave en trainee-aftale er en del af en drengedrøm, som jeg har arbejdet hårdt for. Jeg drømmer om at blive professionel fodboldspiller, og dette skifte til Silkeborg IF er et skridt på vejen, siger den kommende SIF’er.

Indlæser debat