Annette Roed har et forklaringsproblem

7. april 2021, 13.03

SYGEHUSET En supplerende bemærkning til regionsrådsmedlem Annette Roed (S).

Ulrich Fredbergs debatindlæg af 30. marts i MJA »Behov for lokale regionspolitikere der vil kæmpe for sygehuset« fortjener en supplerende bemærkning, fordi Annette Roed (S) ikke har styr på hverken faktacheck eller baggrundsviden og derfor er på gyngende grund, når hun misinformerer sine vælgere.

Ulrich Fredberg giver svar på tiltale til Annette Roed (S) og en opdatering på den viden, som Annette Roed ikke besidder - eller ikke vil forholde sig til!

Det samme gælder for de fleste regionsrådsmedlemmer, der ikke har sat sig ind i sagen om Silkeborg Sygehus, eller undertrykker den viden de har.

Ulrich Fredberg udstiller desuden på enestående vis - punkt for punkt, hvordan embedsværket har mishandlet vores sygehus, siger én ting, mens de fylder os med løgn, og handler helt modsat.

Dette gælder hele magteliten Pernille Blach Hansen, Anders Kühnau, Ole Thomsen og Hospitalsledelsen Midt.

Læs også
Det er ikke realistisk at sygehuset skulle ændre status

Foruden Kühnau, Thomsen og hospitalsledelsen Midt har vi nu også ekstra fokus på hospitalsdirektør Thomas Balle Kristensen, der har forlangt, at alle fremtidige forskningsprojekter »som udgangspunkt skal godkendes af hospitalsledelsen« - som naturligvis ikke har de nødvendige kvalifikationer til at vurdere de over 100 projekter. Derved ødelægger de den fri forskning, som har gjort Silkeborg ikke kun anerkendt nationalt, men også internationalt.

Og tilbage til Annette Roed, der på sin officielle hjemmeside (regionsrådet) bryster sig af at være udpeget af Region Midtjylland til: Udvalget for nære sundhedstilbud (formand) og Det midlertidige udvalg vedrørende samarbejdet med civilsamfundet.

Du har, om nogen, et forklaringsproblem og vi er mange, der ser frem til at læse dit svar, der vil få stor betydning for din troværdighed.

Indlæser debat...