Profil forlænger med Silkeborg-Voel

Mathilde Kristensen har skrevet under på en ny to-årig kontrakt med Silkeborg-Voel

18. november 2020, 19.42

Mathilde Kristensen Foto: Jakob Stigsen Andersen

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel har fået en af de vigtige brikker på plads til de kommende par sæsoner.

Den 27-årige stregspiller Mathilde Kristensen har netop skrevet under på en ny aftale med ligaklubben, der nu råder over hende til sommeren 2023.

Det blev meldt ud onsdag aften før hjemmekampen mod Horsens i Jysk Arena.

- Det er dejligt, at vi senest med forlængelsen af Helene Kindbergs aftale og nu Mathilde Kristensen kan begynde at se flere brikker for den kommende sæson falde på plads, siger klubbens direktør Mikael Bak.

- Vi synes, Mathilde er faldet rigtig godt til hos os, og hun repræsenterer meget af det, som vi gerne vil stå for, nemlig ydmyghed og hårdt arbejde. Hun er på mange måde en god ambassadør for os, og det håber vi hun også vil være i de kommende to sæsoner, fortsætter han.

Mathilde Kristensen, der kom til Silkeborg-Voel efter et ophold i norske Vipers, er også meget tilfreds med den nye aftale.

Læs også
Mathilde er trådt ud af »Ivers« skygge
+Abonnement

- Jeg har for første dag følt mig godt tilpas i klubben. Samtidigt synes jeg, at vi har et rigtig spændende hold, hvor der er potentiale til mere. Sidste sæson endte uforløst på grund af nedlukningen, og jeg glæder mig derfor til i denne og de to næste sæsoner at spille med i den sjove ende af ligaen. Det er her, jeg mener, at vi hører til, siger Mathilde Kristensen.

Læs også
Kindberg: Derfor sagde jeg nej til Herning-Ikast
+Abonnement