Dagens historier: Hattenæs kan igen blive til restaurant

1. november 2019, 05.55

Hattenæs

SILKEBORG Godmorgen fra redkationen på Midtjyllands Avis til en dag med mange gode nyheder på vej. Blandt andet er der opfølgninger på den budgetaftale, som Silkeborg Kommunes politikere har indgået. Desuden kigger vi på, hvordan huspriserne langs Gudenåen er påvirket af risikoen for oversvømmelser.

Der er dog også flere andre nyheder på vej, som du i løbet af dagen kan læse på midtjyllandsavis.dk og i papiravisen, der udkommer over middag.

Hattenæs kan igen blive til restaurant

Erhvervsjournalist Jakob Schmidt har støvet en god nyhed frem om det historiske Hattenæs i Sejs-Svejbæk, som muligvis bliver til restaurant igen.

Nyt stort svømmestadion kommer tættere på

Silkeborg kan snart se frem til første spadestik på et nyt, stort svømmestadion. Det kan du læse om i dagens avis, som udkommer over middag, eller på midtjyllandsavis.dk i løbet af dagen.

Spøgelsesgården i Sejs-Svejbæk

Og så var det i aftes, at du måske havde besøg af nogle uhyggeligt udklædte børn, der ville have slik - også ellers fik du ballade. I Sejs-Svejbæk har en gruppe forældre gjort ekstra meget ud af begivenheden og har indrettet Kirsebærgården som en spøgelsesgård med adskillige forskrækkelser på turen rundt i den gamle går.

Meget andet er på vej, så klik dig løbende ind på midtjyllandsavis.dk. Så er du lokalt opdateret. Tilbage er der bare at ønske dig en god dag.